Sponsoring EHBO Amersfoort

Met sponsorkliks.com kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan KNV EHBO vereniging afdeling Amersfoort. Het voordeel van dit sponsorprogramma is, dat je direct inkomsten voor de vereniging genereert. Het kost géén cent extra! 
 
Bestel je wel eens pizza via thuisbezorgd.nl, producten bij bol.com of elektronica bij Coolblue / Mediamarkt? Dan ontvangt de KNV EHBO Vereniging Amersfoort een percentage van het aankoopbedrag in de verenigingskas. Dat is toch mooi meegenomen? Deze inkomsten kan de EHBO vereniging mooi gebruiken om materialen aan te schaffen. Door deze inkomsten wordt er geen korting op de jaarlijkse contributie verleend.
 
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via sponsorkliks.com komt. 75% van deze commissie stort sponsorkliks.com op het rekeningnummer van de KNV EHBO vereniging afdeling Amersfoort.
 
Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com gaat of je gaat via sponsorkliks.com naar de site van bol.com, Dan betaal je precies hetzelfde aankoopbedrag. Alléén via sponsorkliks.com keert bol.com aan sponsorkliks.com een commissie uit én daar profiteert de KNV EHBO Afdeling Amersfoort direct van!
 
Inloggen is niet nodig. sponsorkliks.com weet alleen bij welke webwinkel "iets" is besteld, voor welk orderbedrag én dat de commissie voor KNV EHBO Afdeling Amersfoort is bestemd. Dat weet sponsorkliks.com omdat je via een klik op sponsorkliks.com naar de betreffende webwinkel bent gegaan om een bestelling te plaatsen. 
 
Een rechtstreekse bestelling die je bij bol.com doet zonder tussenkomst website sponsorkliks.com levert EHBO Amersfoort géén inkomsten op. Jouw bestelling via de website sponsorkliks.com levert wel inkomsten op. Dan ontvangt de EHBO vereniging een commissie over het aankoopbedrag. Help méé om directe inkomsten voor de EHBO verenigingskas te genereren. Meedoen kost niets extra! Volg de onderstaande stappen:
 
- Navigeer je met Google Chrome op jouw desktopscherm? Installeer de Chrome extensie 
- Klik in de zoekbalk google Chrome op deze link; (Zet de link vast als favoriet in de browser)
- Gebruik altijd deze URL via sponsorkliks om online te shoppen;
- Je ziet direct bovenaan de pagina KNV EHBO afdeling Amersfoort staan; Dit is belangrijk!
- Of type in de zoekbalk op de website sponsorkliks.com > KNV EHBO afdeling Amersfoort;
- Shop nu en bestel online bij de aangesloten winkels;
 
Deel de volledige URL  op social media / met familie / vrienden om een groot bereik te krijgen !
Iedereen kan meedoen! Hoe meer personen dit weten - Hoe meer inkomsten !
 
Afbeelding invoegen

  
Afbeelding invoegen