Competentiegerichte ( herhalingslessen ) diploma EHBO Amersfoort

Competentiegerichte vervolglessen (Herhalingslessen)  Diploma Eerste Hulp inclusief Eerstehulp aan kinderen én reanimatie met bediener AED 
 
Het Oranje Kruis heeft duidelijke richtlijnen gesteld om het diploma te verlengen. Om in aanmerking te komen voor verlenging van het diploma, moet de eerstehulpverlener, gedurende 2 jaar, aantonen nog competent te zijn. Tijdens de herhalingslessen wordt de kennis én vaardigheid op peil gehouden. De instructeur(s) beoordeelt of u als eerstehulpverlener nog voldoet aan de juiste competenties, zodat u als eerstehulpverlener in de praktijk adequaat eerste hulp kunt verlenen.
 
 Afbeelding invoegen
 Competentiegerichte vervolglessen conform EHBO boekje 28e druk
 

 
Eerste hulp - leren en doen
 
Aanmelden

Bent u voor het erkende diploma Eerstehulp geslaagd of wilt u uw lidmaatschap overschrijven? Dan kunt u lid worden van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Afdeling Amersfoort om uw kennis op peil te houden door het volgen van de jaarlijkse competentiegerichte vervolglessen. Deze lessen worden gegeven op 2 woensdagavonden of op 1 zaterdag.
 
Klik op aanmelden en download het inschrijfformulier. Vul de gegevens volledig in en stuur dit formulier naar secretarisknvehbo-amersfoort@outlook.com. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Geef op het inschrijfformuliuer aan of u de vervolglessen op woensdagavond of op zaterdag wilt volgen. Wij wensen u veel plezier tijdens de lessen. Wanneer u om welke reden dan ook verhinderd bent om een les bij te wonen, laat het ons dan even weten via de mail aan de secretaris.
 
Woensdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur:
 
Les 1 op:
Les 2 op:
Les 3 op: woensdag 14 november
Les 4 op: woensdag 21 november
 
Zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur:
 
Groep A:
Groep B: zaterdag 10 november
Groep C: zaterdag 17 november
Groep D: zaterdag 24 november
 
 
Cursus locatie:
  • Het Corderius College
  • Lokaal 111 (1e etage) 
  • Lambert Heijnricstraat 23
  • 3817 ER Amersfoort
Buslijn 8 stopt op de Heiligenbergerweg (voormalig Meander Ziekenhuis) en dan even terug lopen.